Sections
Titel

Erkenningsregeling

Body

Doelstelling van een aantal gespecialiseerde aannemers is het bevorderen van een goede applicatie van oppervlakbehandeling door kundige vakmensen resulterend in een goed eindproduct. Daarom is de Erkenningsregeling Oppervlakbehandeling in het leven geroepen en van kracht per maart 2020.

Een erkend bedrijf voor Oppervlakbehandeling op Wegen, toont door het bezit van het certificaat aan dat het bedrijf haar processen op orde heeft, haar personeel vakbekwaam is in het aanbrengen van oppervlakbehandelingen en dat het benodigde materieel en het te gebruiken materiaal voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Het personeel is deskundig als het gaat om het adviseren en aanbrengen van oppervlakbehandelingen en heeft bovenmatige kennis van de materialen die nodig zijn voor een passende oppervlakbehandeling.

Erkenning vormt een belangrijk hulpmiddel voor een effectief kwaliteitsbeleid binnen de oppervlakbehandelingen voor wegen in zowel de publieke als de private sector. 

De Erkenningsregeling wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Infra Kwaliteit. Meer informatie opwww.infrakwaliteit.nl.

Lees hier het volledige persbericht.

Body

Wilt u meer weten over deze Erkenningsregeling en wat de gecertificeerde oppervlakbehandeling voor u kan betekenen?

Neem gerust contact op met Sjoerd Verhoeve via [email protected] of telefonisch via 06 – 51 07 56 22.

Titel

Deelnemers erkenningsregeling

Body

Partners-erkenningsregeling.jpg