Sections
Titel

Oppervlakbehandeling is een specialisme. Wij garanderen u een goed advies en gecertificeerde materialen en vakkundige werkwijze.

Body

Oppervlakbehandeling is bij veel opdrachtgevers onbekend. Onbekend maakt onbemind. Het kan ook zijn dat een opdrachtgever geen goede ervaringen heeft met oppervlakbehandeling. De oorzaak ligt vaak in onkunde en onwetendheid. Onderstaande bedrijven pakken dit fundamenteel anders aan. Ze hebben samen dit platform opgericht en gezorgd voor een uniforme aanpak: gedegen advies, schone gecertificeerde materialen en de vakkundige uitvoering.

BAM Infra B.V.

BAM Infra is een grote partij in de infra-wereld. Duurzaamheid, social return en veiligheid zijn speerpunten van het bedrijf. BAM infra zoekt altijd de samenwerking met partijen in de markt om tot goede oplossingen te komen voor opdrachtgevers en burgers.

Naar de website

Hoogmartens B.V.

Bij Hoogmartens lopen kwaliteit, flexibiliteit, service en innovatie als een rode draad door de waaier van verschillende disciplines, waarbij het verwerken van asfalt en bitumen een vooraanstaande plaats innemen.

Naar de website

Versluys

Versluys is toonaangevend en innoverend in de onderhoudssector we streven naar een optimale samenwerking onze partners, daarvan is oppervlakbehandeling een goed voorbeeld, en met de opdrachtgevers. Wij zoeken naar oplossingen die het milieu het minst belasten bij aanbrengen en op termijn.

Naar de website

Rotim

Rotim werkt aan een nog betere infrastructuur voor Nederland door de beste grondstoffen voor de weg- en waterbouw te leveren. Door bij te dragen aan een fantastische leefomgeving met ons uitgebreide assortiment natuurlijk gekleurde decoratieve materialen.

Naar de website

Pavecare B.V.

PaveCare weet waar het om draait bij wegenonderhoud: hinder verminderen. PaveCare vermindert hinder voor weggebruikers, omwonenden en opdrachtgevers. We zijn snel ter plaatse en we zijn snel weer weg. Hoe kan PaveCare dat? Doordat we het productieproces vereenvoudigd hebben. We hebben minder materieel nodig, minder materieelbewegingen en dus ook aanzienlijk minder tijd. Eenvoud is ons motto. Eenvoud is onze kracht.

Naar de website

VGB Asfalt B.V.

VGB Asfalt stelt kwaliteit boven kwantiteit en is een stabiele en betrouwbare partner voor opdrachtgevers. VGB Asfalt denkt mee over de aanpak waardoor het hoogste kwaliteitsniveau behaald wordt en waarmee de klant 100% tevreden is.

Naar de website

Esha Infra Solutions B.V.

Vanuit de productie­locatie in Groningen levert Esha Infra Solutions producten, voornamelijk op basis van bitumen, voor de aanleg en het onderhoud van asfaltverhardingen. Esha Infra Solutions werkt met diverse partijen in de markt aan het realiseren van de juiste technische en functionele oplossing voor infra projecten.

Naar de website

NTP

NTP is een regionale aannemer en actief op het gebied van wegen, bodem, water, energie en advies.
In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richt NTP de leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in.
Naast uitvoeringswerkzaamheden richt NTP zich op het ontwikkelen van duurzame innovaties en nieuwe samenwerkingsvormen in de keten.

Naar de website

Bouwend Nederland

Oppervlakbehandeling wordt georganiseerd met steun van Bouwend Nederland.

Naar de website

Graniet Import Benelux BV

Naar de website

Pavement Partners BV

PavementPartners is leverancier van Bitumineuze grondstoffen voor asfalt en Bitumen-emulsies voor oppervlakbehandeling EAB en SAMI.
Vanuit diverse productielocaties leveren we het juiste product voor de juiste toepassing. Alles op basis van onze filosofie: 'bouwen doe je samen'.

Naar de website

Aannemersbedrijf Gebr. Min B.V.

Gebroeders Min BV biedt totaaloplossingen op het gebied van bovengrondse- en ondergrondse infrastructuur. De organisatie heeft korte lijnen en beschikt over uitstekende vakmensen en een uitgebreid assortiment eigen materieel. Gebroeders Min zoekt altijd naar duurzame oplossingen. De klant en de omgeving staan centraal en goede communicatie met alle belanghebbenden is vanzelfsprekend.

Naar de website

Latexfalt BV

In een fraaie, moderne productieomgeving in Koudekerk aan den Rijn werken ruim 80 medewerkers aan innovatieve en marktgerichte producten
en systemen op basis van bitumen en polymeren. LATEXFALT BV is een organisatie die constructief, kleurrijk en bindend werkt, zowel ten opzichte
van haar producten als haar afnemers, leveranciers, personeel en andere relaties.

Naar de website

De Hoop Bouwgrondstoffen

Naar de website

Verhoeve & Faber

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Van aannemingsbedrijf naar civiel- en cultuurtechnisch ingenieursbureau.
Met het adviseren van duurzame, veilige en economische oplossingen voor de aanleg en vernieuwing van infrastructuur helpen wij opdrachtgevers bij de verbetering van bereikbaarheid en mobiliteit. Verhoeve & Faber werkt aan slimme, schone en sociale oplossingen voor infrastructuur en mobiliteit. Deze brede integrale kijk maakt ons efficiënte en effectieve managers van processen en projecten op elke schaal.

Naar de website